Hyr ett hus i Sjötorp vid Vänern och Göta Kanal
  Hyr vår moderna stuga i Sjötorp vid Vänern och Göta Kanal  
 

Frågor om huset?

Ring Hans & Ingrid
+46 (0)501-510 92
Så tycker några av våra gäster

En underbar vecka i idyllen Sjötorp har vi haft och kommer gärna tillbaka. Vi har cyklat längs Göta kanal och på ön Brommö. Vi har också varit till Karlsborgs fästning med ett spännande museum. Vi avslutar med minigolf och besök på restaurang Kajutan som varmt kan rekommenderas.
 
Familjen Bergquist
Huset var en höjdare, vi kunde inte cykla härifrån nöjdare.

Ingrid, Jenny Elisabeth och Ivan
 
En härlig solig och blåsig vecka med båtturer och bad. Njutit av den vackra omgivningen med små utflykter. En trevlig vecka i denna välutrustade och välbelägna stuga.

Mats, Nils, Ulla och Stig

En härlig vecka i ett finns hus och växlande väder. Vi har cyklat längs kanalen, ridtur på islandshästar och spelat golf i Töreboda.
 
Familjen Eriksson   
 
Vi tackar på det varmaste för dessa underbara dagar vi fått förmånen att vistas i ert fantastiska hus med omgivningar. Vi kommer gärna tillbaka.

Gerd och Roland Jakobsson
Kära familjen Karlsson! Vi vill tacka er för den finaste stuga vi någonsin har hyrt. Semestern här har varit absolut toppen. Vi såg mycket av det fina området, tex Harnäs udde, Göta kanal, Mariestad, Torsö, Gullspång och Kristinehamn. Vi har också sett vår första älg i frihet på Torsö. Tack för allt!
 
Peter och Sabina
 
Efter en fantastisk vecka med sol varje dag lämnar vi det här mysiga huset med dess härliga utsikt och fina omgivningar för återresa till Stockholm. Vi har bara positiva intryck av vår vistelse i Sjötorp!
 
Eva, Janne, Yvonne, Bosse
Tack för härliga dagar i Sjötorp i ert trevliga hus och sköna omgivningar som vi sent ska glömma.

Ulla-Britt, Eva TorbjörnHyr ett hus privat i sommar

Webb från Devello Om cookies

Sverige